Car Wrap

 

Wat is carwrapping?

Carwrapping is door middel van folie een auto als het ware inpakken (wrappen). De folie is flexibel en kan iedere vorm aannemen. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur of bedrukking kan worden voorzien. Dit zorgt voor zeer veel mogelijkheden die met spuiten onmogelijk zijn te realiseren.

 

Voordelen carwrapping

Waarom zou u voor carwrapping kiezen in plaats van de auto te laten spuiten? Wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet:

  • Goede bescherming van de lak
  • Lak verkleurt niet
  • Makkelijk te vervangen/verwijderen (bij verkoop is de auto weer als nieuw!)
  • Goedkoper dan de auto spuiten
  • Krasbestendiger dan autolak
  • Ruime keuze in kleuren
  • Eenvoudig te voorzien van belettering

 

Kosten carwrapping

U kunt de hele auto laten wrappen of slechts een gedeelte. Het wrappen van een auto is moeilijk uit te drukken in kosten. Dit komt omdat alles sterk afhankelijk is van de grootte van de auto en van uw specifieke wensen. Om toch een indicatie te kunnen geven hebben wij een aantal eerdere projecten voor u op een rijtje gezet. Deze kunt u vinden op onze prijslijst.

Wij adviseren u om contact met ons op te nemen zodat wij dan voor u kunnen kijken wat de kosten zullen zijn om uw auto te laten wrappen.

 

Onderhoud carwrapping

Net als de lak op uw auto is het van belang om de folie goed te onderhouden. De folie heeft een laagje laminaat voor glans en bescherming. Bij normaal gebruik gaat de folie jaren mee. Het is wel belangrijk om niet te vaak door een wasstraat te gaan net als met een gewone autolak. Was de auto bij voorkeur met de hand en met gewone autoshampoo.

Er zijn speciale middelen voor het onderhoud van de folie beschikbaar. Vooral met kleuren die mat zijn is dit aan te bevelen. Bij goed onderhoud kan de levensduur van de folie flink verlengd worden. Graag geven wij u gepast advies voor het onderhoud.